Vaak komt het defect raken van je witgoed niet op een gelegen moment. Je hebt een volle wasmand met vuile was of een berg pas gewassen natte was. Op dat moment stopt de droger of de wasmachine ermee. Witgoed reparatie is dan noodzakelijk. Je kunt immers niet zonder wasmachine of droger. Het is daarom belangrijk dat de witgoed reparatie snel en goed gebeurt. Je moet voor de witgoed reparatie op zoek naar een professionele witgoed monteur.

Witgoed reparatie: de wasmachine

Is je wasmachine defect? Een wasmachine gaat circa 2500 wasbeurten mee. Heb je een oude wasmachine? Dan zijn de onderdelen vaak versleten. Een witgoed reparatie is dan niet aan te raden. Een nieuwe wasmachine aanschaffen is dan economisch gezien de beste oplossing. Vaak is het wel de moeite waard om je wasmachine te laten repareren. Een wasmachinemonteur kan dan het probleem oplossen door het vervangen van onderdelen. Ook is het soms nodig dat hij de wasmachine reinigt. Waarom? Omdat veel defecten worden veroorzaakt door zeepresten die in de wasmachine zijn achtergebleven. Daarom wordt aangeraden om af en toe een kookwas te draaien. Waarom? Omdat er dan minder zeepresten in je wasmachine achterblijven.

Witgoed reparatie: de vaatwasser

Ook je vaatwasser kan defect raken. Een veelvoorkomend probleem bij vaatwassers is een naar beneden vallende en niet meer goed sluitende deur. Dat komt omdat het remsysteem defect is. Door een scheur in de kunststof rem wordt de deur bij het opengaan niet meer geremd. De deur valt open, word ontwricht en sluit daarom niet meer goed. Witgoed reparatie is dan noodzakelijk. Een witgoed monteur kan dit probleem doorgaans oplossen.

Witgoed reparatie is vaak de moeite waard

Een kapotte koelkast, vatwasser of wasmachine geeft ergernis en frustratie. Je wilt natuurkijk dat je apparaten goed werken. Gelijk een nieuw apparaat aanschaffen? Dat is niet altijd de beste oplossing. Reparatie van witgoed is vaak mogelijk. Bovendien is witgoed reparatie vaak helemaal niet zo duur als veel mensen denken. Ga dus bij een defecte koelkast, wasmachine of droger op zoek naar een professionele witgoed monteur.

Neem contact op met de Witgoed Brigade

Je wasmachine, koelkast of droger defect? Met een bij de Witgoed Brigade aangesloten monteur ben je verzekerd van een snelle en vakkundige witgoed reparatie. Hoe kun je contact opnemen met de Witgoed Brigade? Je kunt op drie manieren contact opnemen met de Witgoed Brigade.

  • Dit bedrijf is telefonisch bereikbaar van maandag tot zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur. Zaterdag kun je bellen tussen 12.00 en 16.00 uur.
  • Via WhatsApp. Je kunt een foto of video van je probleem en typenummer maken. Vervolgens kun je die foto of video opsturen naar de Wit Goed Brigade.
  • Het formulier op onze website. Door het invullen van het formulier op onze website kun je zelf een afspraak inplannen.

Wil je contact met ons opnemen? Ga dan naar de website en klik op afspraak maken!