Ruime keuze uit noten en vruchten bij Nutsupply

Bent u op zoek naar een groothandel voor noten, gedroogd fruit, superfoods of juist naar een mix van al jalapeno-chili-geblacheerde-amandelendeze producten? Bij Nutsupply vindt u verschillende soorten noten en zuidvruchten die u als onderneming kunt inkopen. Wilt u lekkere gerechten maken met bijvoorbeeld cashewnoten of zoekt u een goede toevoeging voor uw dessert-kaart? Wilt u veel soorten noten aanbieden aan uw klanten? Dan vindt u een uitgebreid assortiment bij Nutsupply, de noten groothandel in Europa.

Groothandel noten en zuidvruchten

Van amandelen, hazelnoten, pistachenoten, walnoten en cashewnoten tot aan paranoten en macadamianoten; onbewerkte noten zijn voor de consument aantrekkelijk omdat ze veel mineralen en vitamines bevatten. Wilt u als onderneming deze noten aanbieden? Nutsupply is de leverancier in Europa die levert aan horeca, detailhandel, retail en industrie. Ook zuidvruchten zoals dadels, abrikozen, vijgen en rozijnen zijn gemakkelijk te verkrijgen bij de groothandel.

Superfoods?

De gedroogd fruit groothandel Nutsupply biedt noten en gedroogde vruchten, maar ook superfoods. Dit zijn vruchten en planten die eetbaar zijn en veel belangrijke voedingstoffen bevatten. Antioxidanten, vitaminen en mineralen zijn hier voorbeelden van. Bijenpollen, kokosolie, cacaonibs en diverse soorten poeder vindt u bij Nutsupply. Zo kunt u uw klanten een gezonde en voedzame aanvulling bieden in uw assortiment.

Noten groothandel met breed assortiment

U vindt bij de groothandel niet alleen onbewerkte noten en superfoods, maar ook gebrande, gecoate en gekruide noten. De bewerkte noten zijn een belangrijk onderdeel in het assortiment. Zo vindt u bij Nutsupply:

  • Rookamandelen
  • Wasabi erwten
  • Wasabi pinda borrelnoot
  • Wasabi pinda’s Ravioli
  • Katjang Pedis
  • jalapeño chilli geblancheerde amandelen

Voordelig chocolade noten kopen bij de groothandel

Voor de chocoladeliefhebbers is bij Nutsupply ook genoeg keuze. Cacao is het belangrijkste bestandsdeel van chocolade en is dan ook verwerkt in ons assortiment met noten. Zo vindt u melkchocolade pindarotsen, chocolade kaneel amandelen, chocolade rozijnen en diverse noten met een melkchocolade-laag. De groothandel in Europa met een grote voorraad en ruime keuze, is Nutsupply. Hier vindt u als retailer, detaillist en als ondernemer een mooi assortiment van noten, superfoods, gedroogde vruchten en chocoladeproducten. Ook voor advies kunt u terecht bij Nutsupply, want de medewerkers van het bedrijf hebben veel ervaring in de notenbranche.